fbpx

Bliv medejer af en luksusbolig i udlandet
– Til en brøkdel af prisen

Dansk rådgivning gør forskellen ved boligkøb i udlandet.

Gør drømmen til virkelighed med fremtidens ejerform af luksusboliger i udlandet.

Drømmen om at eje en bolig i udlandet

At eje en luksusbolig i udlandet er en drøm for mange, men ofte bliver drømmen brudt af bekymringer om pris, vedligeholdelse og besværet, der følger med. Med Five2one har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Optimal udnyttelse til færre penge

De færreste har brug for en feriebolig i udlandet 52 uger om året og boligen står ofte tom eller lejes ud for at få økonomien til at hænge sammen. Five2one gør op med denne måde at eje sin bolig på, når vi finder 5 familier, der deler en luksusbolig. 5 familier deler omkostningerne til at købe og drive boligen og Five2one står for alt omkring din bolig – både før og efter købet. Det er 100 % sund fornuft til 20 % af prisen.

10 uger om året med egne ting i boligen


Vores koncept er helt enkelt: Vi finder en luksusbolig i udlandet og finder 5 familier, der hver har 10 ugers råderet om året i et unikt fordelingssystem, som vi står for. Vi indretter alle vores boliger så de er luksuriøse og indfytningsklare, når 5 glade familier overtager drømmeboligen. Hver familie har deres egne ting i boligen, som vi opmagasinerer og passer på, når andre familier bruger boligen og på den måde føler du aldrig, at du deler boligen med andre.

Ejerskab uden bekymringer


Som Five2one-ejer er du fri for at bekymre dig om rengøring, vedligeholdelse, administration. Alt det klarer vi. En Five2one feriebolig er din, men vi passer på den, som var den vores egen. Vi kan endda sørge for at fylde køleskabet op inden ankomst, billeje og en masse andre services der gør, at du kan holde ferie og slappe af hver eneste gang du holder ferie i din Five2one bolig.

Dette indslag blev bragt på en helsides annonce i februars udgave af Jyllands-Postens magasin Living. Hent Living ved at klikke her, vi er på side 7.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på:
Tlf. +45 521 79 521 – info@five2oneestate.com

Join The Discussion

Compare listings

Compare