fbpx

Om os

Vi har med mere end 20 års erfaring fra advokat- og ejendomsbranchen skabt Five2one fordi vi tror på, at fremtidens ejerform af boliger i udlandet er delt og bæredygtigt.

Vi har en mission om at hjælpe danskere til at eje en bolig i udlandet sammen med andre fordi de færreste har brug for en feriebolig 52 uger om året og alle vil gerne spare 80 % af prisen ved købet og den løbende drift.

Vi er et stærkt team baseret på sunde værdier og har selv delebolig. Faktisk er vores koncept baseret på egne erfaringer mere end ren profit og vi øn­sker ganske enkelt at udbrede den lykke, vi selv har fundet ved at dele ejerskabet med andre.

Vi har tilmed dansk advokatansvarsforsikring og underlagt danske regler, hvil­ket er din sikkerhed, for at processen hele vejen fra køb til ejerskab sker på en ordentlig måde, hvor du kan føle dig tryg og bare glæde dig til din nye luksusbolig.

Når du køber en Five2one bolig køber du ikke alene en luksusbolig men køber også friheden til at have os til at stå for al besværet ved at eje en bolig i udlandet.

Samarbejdspartnere

Teamet bag Five2one

Jakob Skram-Jensen

CEO & founder

Tlf.:  +45 52 17 95 21
Email: jakob@five2oneestate.com

Jakob er grundlægger af Five2one og ejer selv flere deleboliger med sin familie. Han har skabt konceptet om delte ferieboliger med afsæt i sine 20 års baggrund som advokat og investor, blandt andet i ejendomme i Spanien. 

Jakob er registreret ejendomsformidler og har hjulpet mange kunder med at købe deres drømmebolig. Uanset om du er interesseret i en Five2one- eller en anden bolig, så tag fat i Jakob for at få hjælpe til at finde og købe den. Trygt, sikkert og med dansk forsikring

Morten Jakobsen

Salgs- og projektmanager

Tlf.:  +45 61 65 64 82
Email: morten@five2oneestate.com

Morten har næsten 20 års erfaring fra den finansielle sektor hvor han bl.a. har rådgivet omkring finansiering af ejendomme.

De seneste 3 år har han arbejdet med salg og vurdering af både privat-samt erhvervsejendomme i København og Nordsjælland.

Morten har som mange andre danskere, end forkærlighed for Costa del Sol og er kommet meget på kyststrækningen mellem Malaga og Gibraltar de sidste 20 år, både i privat og erhvervsmæssig regi.

 

Jeannie Løjstrup

Office manager

Tlf.:  +45 29 90 28 52
Email: jeannie@five2oneestate.com

Jeannie har mere end 10 års erfaring i flere administrative roller både i Danmark og de seneste syv år på Costa del Sol.

Jeannie har arbejdet som sagsbehandler i den offentlige sektor i Danmark, men rejste til Spanien for 7 år siden for at udleve drømmen om at arbejde i udlandet.

Her har hun i de seneste 3 år arbejdet som office manager samt daglig leder af et Customer Success team.

 

Marianne

Salgs- og projektmanager

Tlf.:  +45 20 88 81 33
Email: marianne@five2oneestate.com 

Marianne har mere end 25 års erfaring som dansk ejendomsmægler og fra den finansielle verden, hvor hun tidligere har været ansat i Nykredit i Marbella.

Marianne er således mange års erfaring bor og arbejder i dag i Spanien. Uanset om du er på udgik efter en Five2one-delebolig eller egen bolig eller blot har brug for indgående viden om områder mv. er Marianne meget kompetent.

Alexander Hansen

Chief Marketing & Communications Officer

Email: ach@five2oneestate.com

Alexander har adskillige års erfaring inden for marketing, salg og kommunikation.

Han har stor erfaring med udvikling og eksekvering af effektive branding- og marketing-kampagner omnichannel baseret på data og insights og målt på ROMI, NPS og andre relevante KPI’er. 

Han har desuden solid viden om nyeste trends på Costa del Sol, samt indenfor digital marketing og kommunikation, således af Five2ones budskab og koncept leveres.

Er det dig?

Salgsagent

Five2one søger salgsagenter, der kan se sig selv i rollen som formidlere af vores stærke koncept. Måske er du allerede ejendomsmægler?

Har arbejdet med ejendomme? Eller erfaring med salg baseret på troværdighed, ærlighed og gensidig tillid? Kan du kende dig selv i det, tager vi meget gerne en snak om mulighederne for et samarbejde.
Læs mere

Lad os give dine drømme liv

Lad os høre fra dig og hjælpe dig med at tage næste skridt mod at købe en feriebolig. Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed.


Compare listings

Compare