fbpx

Om os

Vi har med mere end 20 års erfaring fra advokat- og ejendomsbranchen skabt Five2one fordi vi tror på, at fremtidens ejerform af boliger i udlandet er delt og bæredygtigt.

Vi har en mission om at hjælpe danskere til at eje en bolig i udlandet sammen med andre fordi de færreste har brug for en feriebolig 52 uger om året og alle vil gerne spare 80 % af prisen ved købet og den løbende drift.

Vi er et stærkt team baseret på sunde værdier og har selv delebolig. Faktisk er vores koncept baseret på egne erfaringer mere end ren profit og vi øn­sker ganske enkelt at udbrede den lykke, vi selv har fundet ved at dele ejerskabet med andre.

Vi har tilmed dansk advokatansvarsforsikring og underlagt danske regler, hvil­ket er din sikkerhed, for at processen hele vejen fra køb til ejerskab sker på en ordentlig måde, hvor du kan føle dig tryg og bare glæde dig til din nye luksusbolig.

Når du køber en Five2one bolig køber du ikke alene en luksusbolig men køber også friheden til at have os til at stå for al besværet ved at eje en bolig i udlandet.

Teamet bag Five2one

Jakob Skram-Jensen

CEO & founder

Tlf.:  +45 52 17 95 21
Email: jakob@five2oneestate.com

Jakob er grundlægger af Five2one og ejer selv flere deleboliger med sin familie. Han har skabt konceptet om delte ferieboliger med afsæt i sine 20 års baggrund som advokat og investor, blandt andet i ejendomme i Spanien. 

Jakob er registreret ejendomsformidler og har hjulpet mange kunder med at købe deres drømmebolig. Uanset om du er interesseret i en Five2one- eller en anden bolig, så tag fat i Jakob for at få hjælpe til at finde og købe den. Trygt, sikkert og med dansk forsikring

Julius Steen

Salgsagent

Tlf.:  +45 24 90 58 57
Email: julius@five2oneestate.com

Julius er som Five2ones salgsagent ansvarlig for at opbygge og udvide vores netværk af partnere i Danmark og udlandet. Med sin veludviklede fornemmelse for, hvad der rører sig på sociale medier, driver han desuden Five2ones SoMe-indsats, som han styrer med sikker hånd og en glødende interesse for at udvikle værdiskabende indhold på tværs af platforme. 

Julius er manden, du skal tage fat i, hvis du har interesse i at blive Five2one-partner, fx som ejendomsmægler. 

Morten Jakobsen

salgs- og projektansvarlig

Tlf.:  +45 61 65 64 82
Email: morten@five2oneestate.com

Morten har næsten 20 års erfaring fra den finansielle sektor hvor han bl.a. har rådgivet omkring finansiering af ejendomme.

De seneste 3 år har han arbejdet med salg og vurdering af både privat-samt erhvervsejendomme i København og Nordsjælland.

Morten har som mange andre danskere, end forkærlighed for Costa del Sol og er kommet meget på kyststrækningen mellem Malaga og Gibraltar de sidste 20 år, både i privat og erhvervsmæssig regi.

Mary Badalian

CMO & CTO

Email: info@five2oneestate.com

Maria udvikler og driver alle Five2ones digitale platforme, lige fra hjemmeside til nyhedsbreve og annoncer.

Med en baggrund som marketing- og digital chef er hun dybt optaget af, at alt fra det tekniske til det visuelle er i top, så alle, der kommer i kontakt med Five2one, oplever et univers, der er lige så selvfølgeligt som vores koncept: Eksklusivt og professionelt, men samtidig tilnærmeligt.

Er det dig?

salgsagent

Five2one søger salgsagenter, der kan se sig selv i rollen som formidlere af vores stærke koncept. Måske er du allerede ejendomsmægler? Har arbejdet med ejendomme? Eller erfaring med salg baseret på troværdighed, ærlighed og gensidig tillid? Kan du kende dig selv i det, tager vi meget gerne en snak om mulighederne for et samarbejde.
Læs mere

Lad os give dine drømme liv

Lad os høre fra dig og hjælpe dig med at tage næste skridt mod at købe en feriebolig. Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed.


Compare listings

Compare