fbpx

5 familier deler en feriebolig

Drømme bliver til virkelighed

Banebrydende delekoncept

Five2ones koncept er helt enkelt: 5 familier deler en luksusferiebolig i udlandet. Hvert familie har 10 uger om året og betaler kun 1/5 af, hvad boligen koster at købe og eje.  

Derfor bliver boligen i en helt anden klasse og kvalitet, end du ellers ville få adgang til for de samme penge. Og med Five2one som administrator skal du aldrig tænke på vedligeholdelse, istandsættelse og fordeling af uger. Alt det klarer vi. Så alt, du skal fokusere på, er at holde ferie og slappe af. 

Mere luksus for mindre ​

De færreste har brug for en feriebolig mere end 10 uger om året. Er I 5 familier, der ejer en bolig sammen, deler I alle udgifter. Samtidig kan I nyde ferier i jeres egen bolig og glæde jer over, at andre bruger den, når I ikke selv gør det. Det er fuld ferieglæde, sund fornuft og 100 pct. luksus. Uden bekymringer. Og til 1/5 af prisen.  

Ferie helt uden besvær

Som Five2one-ejer er du fri for at bekymre dig om rengøring, vedligeholdelse, administration og udlejning. Alt det klarer vi. En Five2one feriebolig er din, men vi passer på den, som var den vores egen. Vi holder den vedlige og har dine personlige ting klar, til du ankommer. Vi kan endda sørge for at fylde køleskabet og have din yndlingsvin parat. Så alt du skal gøre, er at holde ferie og slappe af… 

Tryghed, sikkerhed og tillid

Five2one er registeret som ejendomsformidler i Danmark, og det betyder, at du kan være helt tryg ved dit køb af en ejerandel gennem os, bl.a. fordi du er forsikret efter danske regler. Hos os er der ingen smarte tricks og mæglerhistorier, men ordentlighed og en grundlæggende ambition om at være din betroede rådgiver og samarbejdspartner. I en relation baseret på gensidig tillid.

Let at købe, let at eje, let at sælge igen

Five2one har ikke bare gjort det let at købe og eje en delt feriebolig i udlandet, men også let at sælge den igen.  

Boligen er ejet af et dansk selskab, så hvis du vil sælge din ejerandel, sælger du bare din andel i selskabet. Ofte vil de familier, du ejer boligen sammen med, enten selv overtage din andel eller kende nogen, der står klar til at købe den. Du bestemmer selv prisen, og vi hjælper dig gerne gennem salgsprocessen lige fra annoncering til udarbejdelsen af dokumenter. 

Din bolig – vores passion

Five2one er ferieboliger uden besvær. Vi er vores ejeres forlængede arm i udlandet og har ansvaret for at administrere deres boliger. Den tillid forpligter. Og det betyder, at vi passer på alle Five2one-boliger, som var de vores egne. Blandt andet har vi en hotline, hvor I kan kontakte os 24/7. Jeres bolig er nemlig vores passion. 

Lad os give dine drømme liv

Lad os høre fra dig og hjælpe dig med at tage næste skridt mod at købe en feriebolig. Vi glæder os til at gøre dine drømme til virkelighed.


Compare listings

Compare