fbpx
Five2one har løbende forskellige drømmeboliger i hver kategori

Glæd dig til at se hvad vi har lige nu

boligspanienbrach

Beach

Vi har ikke bare valgt de bedste boliger, men også de bedste strande og kombinationen af en luksusbolig og strand gør livet sydpå til et eventyr. Nyd din bolig og altid med gåafstand til nogle af Sydeuropas bedste strande.

workplay

Work & Play

Denne kategori er til dig, der drømmer om at tage det aktive liv med sydpå. Fælles for alle vores boliger i denne kategori er, at der vil være adgang til at arbejde hjemmefra, working-center med mødefaciliteter og fællesområder med aktiviteter såsom padel-baner, fitness etc. Nyd arbejdet og fritid i din egen drømmebolig.  

five2oneboligbillede3

Living

Ønsker du at eje en drømmevilla i Sydeuropa? Så er denne kategori for dig. Villaerne i denne kategori er helt unikke på hver deres måde og ligger i nogle af de mest eksklusive områder i Sydeuropa.

Cycling

Tænk at eje en bolig med andre cykelentusiaster i noget af det bedste cykelområde Europa har at byde på. Alt dit personlige cykeludstyr, grej mv. opbevares i boligens kælder og til boligen hører også fælles bil med cykelanhænger mv.

boligspaniengolf2

Golf

Her kombinerer vi drømmen om at eje sin egen bolig og at være nabo til nogle af Europas bedste golfbaner. Alle vores boliger i denne kategori er placeret i golfresorts og boligen indrettes med plads til golfudstyret og med masser af faciliteter. Nyd din delebolig med andre golfentusiaster.

city2

City

Fantastiske boliger, hvor man kan nye byens rytme, stemning og i de bedste områder tæt på byliv, caféer og restauranter. Til dig der vil leve livet fuldt ud i byen.

Dansk rådgivning gør forskellen ved boligkøb i udlandet

Resale

Her kan du finde de Five2one andele der er til gensalg fra eksisterende familier

Compare listings

Compare