fbpx

Delt ejerskab er fremtidens måde at købe feriebolig på

luksus feriebolig

I en tid præget af økonomisk omskiftelighed kan det virke uoverskueligt at investere I en feriebolig, selvom det måske er noget, du og din familie har drømt om i årevis. Men hvad hvis du kunne købe en bolig og minimere både udgifter og administrativt besvær ved at dele den med andre ejere? Og på den måde få alle fordelene ved at eje uden at bøvl og bekymringer fulgte med? Og så ovenikøbet altid have dine egne ting i boligen, så du ikke skal slæbe bagage frem og tilbage. Når du ikke er i boligen, er alle dine ting opbevaret og passet på for dig. Lige fra din egen dyne til golfsættet.  Den mulighed giver Five2one dig.

Fuld ferieglæde uden alt besværet

Five2ones koncept er enkelt: 5 familier deler en luksusferiebolig i udlandet og har hver sit opbevaringsrum til deres ejendele, når de ikke bruger boligen. Hver familie har 10 ugers råderet over boligen om året og betaler kun 1/5 af, hvad den koster at købe og eje. Dermed bliver boligen i en helt anden klasse og kvalitet, end man ellers ville få for de samme penge. Og med Five2one som administrator slipper ejerne for at tænke på istandsættelse, vedligeholdelse og fordeling af ferieuger. Alt det sørger Five2one for.

På den måde bliver ejerskab af en feriebolig en frihed og en glæde. Ejerne kan ovenikøbet nyde, at deres bolig sjældent står tom og koster penge, når de ikke selv bruger den. Og de slipper for at skulle have skiftende lejere: De perioder, hvor man ikke bruger boligen, er besat og betalt af nogen, der passer lige så godt på den som en selv. Det er sund fornuft og fuld ferieglæde hånd i hånd.

Sikkerhed for dansk rådgivning og forsikring

Boligmarkedet i Spanien er meget anderledes, end vi kender det fra Danmark. Her er flere aktører, andre måder at gøre tingene på og en helt anden lovgivning. Five2one er garant for, at alt omkring boligkøb og ejerskab foregår efter danske regler og med dansk forsikring. For Five2one er boligkøb en tillidssag, og vi sætter en ære I at hjælpe Five2one-ejere trygt og sikkert gennem købsprocessen. Hele vejen fra købet af boligen over den løbende administration til man måske en dag vil sælge igen.

Ved køb gennem Five2one forhandler vi prisen på boligen, etablerer et dansk ejerselskab og udarbejder både købsdokumenter og en ejeraftale, der foreskriver ansvar og forpligtelser ejerne imellem. Så alt er i trygge og sikre rammer.

Mere luksus for mindre

For Five2one er det essentielt, at vores boliger er indrettet, så boligernes indre matcher deres enestående beliggenhed og arkitektur. Og så enhver bolig føles eksklusiv, men samtidig hjemlig og intim. Som en del af købsprisen betaler man for indretning af boligen i en moderne skandinavisk stil, der føres igennem af de bedste designere.

Så snart boligen er indflytningsklar, rykker ejerne ind på skift og betaler et mindre månedligt administrationshonorar for, at Five2one tager sig af alt det praktiske omkring ejerskabet; vedligeholdelse, udlejning, kontakt til leverandører, fordeling af ferieuger mv.

Five2one-ejere kan frit udlåne, bytte og udleje deres ferieuger. Lejer man ud bare få uger om året, dækker det ejerudgifterne for et helt år, og så har man fri feriebolig.

 

Vil du høre mere om fremtidens boligform i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte os på

info@five2oneestate.com eller +45 52179521 

Compare listings

Compare