fbpx

Dansk rådgivning gør forskellen ved boligkøb i udlandet

Dansk rådgivning gør forskellen ved boligkøb i udlandet

Dansk rådgivning gør forskellen ved boligkøb i udlandet

For mange kan drømmen om en feriebolig virke uopnåelig. Både fordi det at udvælge og købe en bolig er en langsommelig proces. Men også fordi investeringen kan virke uoverskuelig, særligt på et boligmarked i forandring – og i et land, hvor regler og procedurer kan være svære at forstå og gennemskue.

Det spanske boligmarked har flere aktører, andre måder at gøre tingene på og en helt anden lovgivning og beskatning. Fx arbejder man ikke med fortrydelsesret, men med en reservationsaftale og betaling af et depositum mv. for at tage en bolig af markedet, ligesom køber og sælger er repræsenteret ved hver deres agent eller ejendomsmægler ved et salg. Det – og en række andre forhold – er vigtigt at være opmærksom på, når du handler ejendom I Spanien.

Sikkerhed for dansk rådgivning og forsikring

Køber eller sælger man ejerandele i en feriebolig gennem Five2one, er vi garant for, at bolighandlen og -ejerskabet foregår efter danske regler og med dansk forsikring. For Five2one er boligkøb en tillidssag, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder trygt og sikkert gennem processen. Hele vejen fra købet over den løbende administration af boligen, til man måske en dag vil sælge den igen.

Five2one udvælger kun ejendomme med enestående beliggenhed og arkitektur. Og som vi mener har et godt investeringspotentiale. Vi bruger vores advokatfaglighed, vores indgående kendskab til ejendomsformidling og vores indsigt i det spanske ejendomsmarked til at give vores kunder dybt kvalificeret rådgivning.

Ved køb gennem Five2one forhandler vi prisen på boligen, etablerer et dansk ejerselskab og udarbejder både købsdokumenter og en ejeraftale, der klart foreskriver ansvar og forpligtelser ejerne imellem. Så alt er i trygge og sikre rammer.

Vi samarbejder udelukkende med topprofessionelle lokale partnere om alt fra ejendomsudvikling og jura til boligindretning. Og vi sørger for den løbende vedligeholdelse af alle vores boliger, så de holder deres stand – og værdi.

For Five2one er det nemlig essentielt, at vores boliger udgør de ideelle rammer om vores ejerfamiliers drømmeferier. Igen og igen. År efter år. Uden bekymringer og besvær.

Join The Discussion

Compare listings

Compare